  | 
          
               
                | Detalji | 
               
               
                | Šifra: | 
                0058009  | 
               
               
                | Projekt: | 
                Uloga bakterija mliječne kiseline u sinbiotičkom učinku  | 
               
               
                | Područje: | 
                Biotehničke znanosti  | 
               
              
                Prosudbena 
                  skupina:  | 
                Biotehnologija | 
               
               
                | Glavni 
                  istraživač: | 
                 
                    Jagoda Šušković | 
               
               
                | Ustanova: | 
                Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb  | 
               
               
                | Ključne 
                  riječi:  | 
                bakterije mliječne kiseline, probiotik, prebiotik, sinbiotik, gastrointestinalni trakt, dodaci hrani i krmivima, adhezija, imunostimulacija, asimilacija kolesterola, metabolička aktivnost  | 
               
               
                | URL: | 
                 
                     | 
               
               
                | E-pošta: | 
                jsusko@pbf.hr  | 
               
               
                | Telefon: | 
                4605125  | 
               
               
                | Suradnici: | 
                 
                  
  
    | Blaženka Kos    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Srećko Matošić    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Jasna Beganović    | 
    Znanstveni novak | 
   
  
    | Jadranka Frece    | 
    Znanstveni novak | 
   
 
  | 
               
               
                Znanstvena 
                  bibliografija: | 
                http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058009 | 
               
               
                | English | 
               
              
                | Project Title: | 
                  | 
               
              
                | Area: | 
                Biotechnology  | 
               
              
                | Peer review group: | 
                Biotechnology  | 
               
              
                | Institution: | 
                The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb  | 
               
              
                | Keywords: |  
                lactic acid bacteria, probiotic, prebiotic, synbiotic, gastrointestinal tract, food/feed supplements, adhesion, immunostimulatory, cholesterol assimilation, metabolic activity  | 
               
              | 
            |