|
|
|
|
|
|
|
Detalji |
Šifra: |
0058007 |
Projekt: |
Mehanizam kontrolirane razgradnje ugljikohidrata postupkom ekstruzije |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Biotehnologija |
Glavni
istraživač: |
Branko Tripalo |
Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
Ključne
riječi: |
Želatinizacija, likvefakcija, saharifikacija, ugljkohidrati, prehrambena vlakna, analitički enzimi, pentozani, hemiceluloze, škrobni sirupi, biopolimeri, ekstruzija. |
URL: |
|
E-pošta: |
btripalo@pbf.hr |
Telefon: |
4605040 |
Suradnici: |
Damir Karlović |
Istraživač |
Duška Ćurić |
Istraživač |
Ingrid Bauman |
Istraživač |
Damir Ježek |
Istraživač |
Jelena Đugum |
Istraživač |
Dubravka Pajkin Tučkar |
Istraživač |
Sandra Šubašić |
Znanstveni novak |
Marijana Ručević |
Znanstveni novak |
Mladen Brnčić |
Znanstveni novak |
Vlatka Mrkić |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058007 |
English |
Project Title: |
|
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Biotechnology |
Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb |
Keywords: |
|
|
|
|
|
|
|