zProjekti
zProjekti
Nije implementirano Tražilica
ZNANSTVENI PROJEKTI 2024-11-5
zProjekti Arhiv projekata (2002. - 2005.)
Lista prihvaćenih znanstvenih programa
Liste prihvaćenih znanstvenih projekata
Arhiv projekta
(2002. - 2005.)
Pretraživanje arhiva
(2002. - 2005.)
Arhiv projekata
(1996. - 2002.)
Pretraživanje arhiva
(1996.-2002.)
Svibor (1990.-1995.)
Detalji
Šifra: 0058005 
Projekt: Prihvatljivost funkcionalne hrane na bazi kozjeg ili kravljeg mlijeka te sirutke 
Područje: Biotehničke znanosti
Prosudbena
skupina:
Prehrambena tehnologija
Glavni istraživač:  Ljubica Tratnik
Ustanova: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb 
Ključne riječi: funkcionalni proizvodi, kozje i kravlje mlijeko, sirutka, utjecaj tehnologije i aditiva, primjena probiotika i prebiotika, membranske metode, kakvoća, senzorska svojstva, prihvatljivost, produljenje trajnosti 
URL:  
E-pošta: ljtratnik@pbf.hr 
Telefon: 46 05 039 
Suradnici:
Damir Kozlek    Istraživač
Rajka Božanić    Istraživač
Olivera Marić    Istraživač
Anica Borović    Istraživač
Andreja Harjač    Istraživač
Slađana Matin    Istraživač
Znanstvena
bibliografija:
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058005
English
Project Title:  
Area: Biotechnology 
Peer review group: Food Technology 
Institution: The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb 
Keywords: Functional products, goat's and cow's milk, influence of technology and additives, probiotics and prebiotics application, membrane methods, sensory characteristics, acceptability, shelf-life prolonging. 

Natrag