|
Detalji |
Šifra: |
0058005 |
Projekt: |
Prihvatljivost funkcionalne hrane na bazi kozjeg ili kravljeg mlijeka te sirutke |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
Glavni
istraživač: |
Ljubica Tratnik |
Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
Ključne
riječi: |
funkcionalni proizvodi, kozje i kravlje mlijeko, sirutka, utjecaj tehnologije i aditiva, primjena probiotika i prebiotika, membranske metode, kakvoća, senzorska svojstva, prihvatljivost, produljenje trajnosti |
URL: |
|
E-pošta: |
ljtratnik@pbf.hr |
Telefon: |
46 05 039 |
Suradnici: |
Damir Kozlek |
Istraživač |
Rajka Božanić |
Istraživač |
Olivera Marić |
Istraživač |
Anica Borović |
Istraživač |
Andreja Harjač |
Istraživač |
Slađana Matin |
Istraživač |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058005 |
English |
Project Title: |
|
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Food Technology |
Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb |
Keywords: |
Functional products, goat's and cow's milk, influence of technology and additives, probiotics and prebiotics application, membrane methods, sensory characteristics, acceptability, shelf-life prolonging. |
|
|