| Detalji |
| Šifra: |
0006621 |
| Projekt: |
Konditorski proizvodi na bazi cerealija: nutritivno-tehnološka istraživanja |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
| Glavni
istraživač: |
Dr.sc. Blaženka Šebečić |
| Ustanova: |
Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb |
| Ključne
riječi: |
konditorski proizvodi na bazi cerealija, prehrambena vlakna, bioiskoristivost minerala, ugljikohidrati, lipidi, esencijalne aminokiseline i biološka vrijednost proteina, tehnološki parametri, kakvoća finalnog proizvoda, glikemički indeks |
| URL: |
|
| E-pošta: |
blazenka_sebecic@yahoo.com |
| Telefon: |
01 46 12 690 |
| Suradnici: |
| Irena Vedrina Dragojević |
Istraživač |
| Darinka Andrašek |
Istraživač |
| Dubravka Vitali |
Istraživač |
| Lovorka Vujić |
Istraživač |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0006621 |
| English |
| Project Title: |
|
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Food Technology |
| Institution: |
The Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb |
| Keywords: |
|