Detalji |
Šifra: |
0006621 |
Projekt: |
Konditorski proizvodi na bazi cerealija: nutritivno-tehnološka istraživanja |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
Glavni
istraživač: |
Dr.sc. Blaženka Šebečić |
Ustanova: |
Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb |
Ključne
riječi: |
konditorski proizvodi na bazi cerealija, prehrambena vlakna, bioiskoristivost minerala, ugljikohidrati, lipidi, esencijalne aminokiseline i biološka vrijednost proteina, tehnološki parametri, kakvoća finalnog proizvoda, glikemički indeks |
URL: |
|
E-pošta: |
blazenka_sebecic@yahoo.com |
Telefon: |
01 46 12 690 |
Suradnici: |
Irena Vedrina Dragojević |
Istraživač |
Darinka Andrašek |
Istraživač |
Dubravka Vitali |
Istraživač |
Lovorka Vujić |
Istraživač |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0006621 |
English |
Project Title: |
|
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Food Technology |
Institution: |
The Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb |
Keywords: |
|