zProjekti
zProjekti
Nije implementirano Tražilica
ZNANSTVENI PROJEKTI 2024-4-28
zProjekti Arhiv projekata (1996. - 2002.)
Lista prihvaćenih znanstvenih programa
Liste prihvaćenih znanstvenih projekata
Arhiv projekta
(2002. - 2005.)
Pretraživanje arhiva
(2002. - 2005.)
Arhiv projekata
(1996. - 2002.)
Pretraživanje arhiva
(1996.-2002.)
Svibor (1990.-1995.)
Detalji
Šifra: 113002
Naziv projekta: Unapređenje proizvodnje nutritivno visokovrijedne hrane
Godina: 1996. - lipanj 2002.
Područje: Biotehničke znanosti
Prosudbena
skupina:
Tržišno konkurentna hrana i piće
Glavni istraživač: Žaneta Ugarčić-Hardi
Ustanova: Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Ključne riječi: žitarice, pekarski proizvodi, tjestenina, prerada mlijeka i mesa, kakvoća,
URL: http://www.ptfos.hr 
E-pošta: Zaneta.Ugarcic-Hardi@ptfos.hr 
Telefon: 031 224 308 
Suradnici:
Jasna Kordić  Istraživač
Anto Nevistić  Istraživač iz druge ustanove
Marko Brođanac  Istraživač iz druge ustanove
Branko Uzelac  Istraživač iz druge ustanove
Velimir Ferić  Istraživač iz druge ustanove
Marko Krstanović  Istraživač iz druge ustanove
Jasminka Jukić  Istraživač iz druge ustanove
VALENTINA ŠIMUNIĆ  Znanstveni novak
MARKO JUKIĆ  Znanstveni novak
Daliborka Koceva  Znanstveni novak
Vedran Slačanac  Znanstveni novak
 
Znanstvena
bibliografija:
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=113002&period=1996 
English
Project Title: Production improvement of nutritional high-quality food 
Area: Biotechnology 
Peer review group: Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets 
Institution: The Faculty of Food Technology of the University of Osijek 
Keywords: cereals, bakery products, pasta, milk and meat processing, quality, drying, 

Natrag


Obavještavamo glavne istraživače da ukoliko imaju primjedbe na dijelove teksta (naziv projekta - hrvatski i engleski, ključne riječi - hrvatski i engleski, web, e-mail, telefon) ili ih žele nadopuniti, ispravke mogu poslati elektroničkom poštom na adresu zprojekti-arhiva@mzos.hr