zProjekti
zProjekti
Nije implementirano Tražilica
ZNANSTVENI PROJEKTI 2024-11-1
zProjekti Arhiv projekata (1996. - 2002.)
Lista prihvaćenih znanstvenih programa
Liste prihvaćenih znanstvenih projekata
Arhiv projekta
(2002. - 2005.)
Pretraživanje arhiva
(2002. - 2005.)
Arhiv projekata
(1996. - 2002.)
Pretraživanje arhiva
(1996.-2002.)
Svibor (1990.-1995.)
Detalji
Šifra: 058501
Naziv projekta: Optimiranje visoke kvalitete mliječnog proizvoda
Godina: 1996. - lipanj 2002.
Područje: Biotehničke znanosti
Prosudbena
skupina:
Tržišno konkurentna hrana i piće
Glavni istraživač: Ljubica Tratnik
Ustanova: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Ključne riječi: fermentirani mlijecni napici, svjezi sir, sir u salamuri, koncentrati prote
URL: http://. 
E-pošta: rbozan@pbf.hr 
Telefon: 46 05 018 
Suradnici:
Rajka Božanić  Istraživač
Vlasta Polović  Istraživač iz druge ustanove
Olivera Marić  Istraživač iz druge ustanove
Đuro Mišanović  Istraživač iz druge ustanove
Nikola Taboršak  Istraživač iz druge ustanove
Ivanka Pavušek  Konzultant
Irena Rogelj  Konzultant
Senadin Duraković  Konzultant
 
Znanstvena
bibliografija:
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058501&period=1996 
English
Project Title: Optimizing the quality of selected milk products 
Area: Biotechnology 
Peer review group: Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets 
Institution: The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb 
Keywords: fermented milk beverages, fresh cheese, cheese in brine, whey protein conce 

Natrag


Obavještavamo glavne istraživače da ukoliko imaju primjedbe na dijelove teksta (naziv projekta - hrvatski i engleski, ključne riječi - hrvatski i engleski, web, e-mail, telefon) ili ih žele nadopuniti, ispravke mogu poslati elektroničkom poštom na adresu zprojekti-arhiva@mzos.hr