Detalji |
Šifra: |
058501 |
Naziv projekta: |
Optimiranje visoke kvalitete mliječnog proizvoda |
Godina: |
1996. - lipanj 2002. |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Tržišno konkurentna hrana i piće |
Glavni
istraživač: |
Ljubica Tratnik |
Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
Ključne
riječi: |
fermentirani mlijecni napici, svjezi sir, sir u salamuri, koncentrati prote |
URL: |
http://. |
E-pošta: |
rbozan@pbf.hr |
Telefon: |
46 05 018 |
Suradnici: |
Rajka Božanić |
Istraživač |
Vlasta Polović |
Istraživač iz druge ustanove |
Olivera Marić |
Istraživač iz druge ustanove |
Đuro Mišanović |
Istraživač iz druge ustanove |
Nikola Taboršak |
Istraživač iz druge ustanove |
Ivanka Pavušek |
Konzultant |
Irena Rogelj |
Konzultant |
Senadin Duraković |
Konzultant |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058501&period=1996 |
English |
Project Title: |
Optimizing the quality of selected milk products |
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets |
Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb |
Keywords: |
fermented milk beverages, fresh cheese, cheese in brine, whey protein conce |