Detalji |
Šifra: |
058101 |
Naziv projekta: |
Čimbenici koji utječu na održivost hrane |
Godina: |
1996. - lipanj 2002. |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Razvoj održivih tehnologija |
Glavni
istraživač: |
Nada Ciković |
Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
Ključne
riječi: |
interakcija hran/ambalaža; korozija; propusnost; kvaliteta; stabilnost |
URL: |
http://www.pbf.hr |
E-pošta: |
kgalic@pbf.hr |
Telefon: |
01/46 05 002 |
Suradnici: |
Sandra Prejac |
Istraživač |
Željka Dikanović-Lučan |
Istraživač |
Ljerka-Marija Lalić-Siraj-Eldin |
Istraživač |
Kata Galić |
Istraživač |
Jasna Pospišil |
Istraživač |
Angelina Palić |
Istraživač |
Katarina Berković |
Istraživač |
Ivana Ugarković |
Znanstveni novak |
Verica Dragović-Uzelac |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058101&period=1996 |
English |
Project Title: |
Factors affecting a shelf-life of foodstuffs |
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Development of Sustainable Technologies in Industrial Processing of Agricultural, Forest and Animal Products and Reduction of Pollution |
Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb |
Keywords: |
food/packaging interaction; corrosion; permeability; quality; stability |