|
|
Prosudbena skupina: Prehrambena tehnologija, Biotehnologija |
|
|
|
|
Prezime, ime voditelja |
Naziv projekta |
Lelas, Vesna |
Nove tehnike procesiranja u proizvodnji funkcionalne hrane |
Levaj, Branka |
Promjene visokovrijednih sastojaka tijekom prerade odabranih vrsta voća |
Lovrić, Tomislav |
Biotehnološki parametri proizvodnje vrhunskog dalmatinskog desertnog vina-prošek |
Magdić, Damir |
Nedestruktivne metode u procesima proizvodnje i čuvanja hrane |
Mandić, Milena |
Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja |
Mijatović, Ivan |
Obrada otpadnih voda i začepljivanje membrana u membranskom bioreaktoru |
Mrša, Vladimir |
Molekularni mehanizmi ugradnje proteina u staničnu stijenku kvasca |
Novak, Srđan |
Primjena integriranih bioprocesa u proizvodnji mliječne kiseline |
Orlić, Sandi |
Funkcionalna analiza i molekularna karakterizacija vinskih kvasaca |
Piližota, Vlasta |
Razvoj procesa proizvodnje visokokvalitetne hrane |
Pozderović, Andrija |
Unapređenje procesa proizvodnje hrane |
Rade, Desanka |
Stabilnost ulja i bioaktivnih spojeva u ulju tijekom prerade i skladištenja |
Šantek, Božidar |
Hibridni integrirani bioprocesi i održivost proizvodnje organskih otapala |
Šebečić, Blaženka |
Funkcionalna hrana-dijetetski proizvodi na bazi žitarica |
Šeruga, Bernarda |
Prijenos topline i toplinska svojstva pri procesiranju hrane |
Špirić, Zdravko |
Bioindikacija onečišćenja zraka u terestričkim ekosustavima |
Šubarić, Drago |
Razvoj novih modificiranih škrobova i primjena u prehrambenoj industriji |
Šušković, Jagoda |
Probiotici, prebiotici i funkcionalne starter kulture |
Tomas, Srećko |
Modeliranje i simuliranje procesa sušenja i ekstrakcije u proizvodnji hrane |
Tripalo, Branko |
Primjena ultrazvuka u prehrambenoj tehnologiji i biotehnologiji |
|
|
|
|
|
|