|
|
 |
| Prosudbena skupina: Prehrambena tehnologija, Biotehnologija |
 |
 |
 |
 |
| Prezime, ime voditelja |
Naziv projekta |
| Lelas, Vesna |
Nove tehnike procesiranja u proizvodnji funkcionalne hrane |
| Levaj, Branka |
Promjene visokovrijednih sastojaka tijekom prerade odabranih vrsta voća |
| Lovrić, Tomislav |
Biotehnološki parametri proizvodnje vrhunskog dalmatinskog desertnog vina-prošek |
| Magdić, Damir |
Nedestruktivne metode u procesima proizvodnje i čuvanja hrane |
| Mandić, Milena |
Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja |
| Mijatović, Ivan |
Obrada otpadnih voda i začepljivanje membrana u membranskom bioreaktoru |
| Mrša, Vladimir |
Molekularni mehanizmi ugradnje proteina u staničnu stijenku kvasca |
| Novak, Srđan |
Primjena integriranih bioprocesa u proizvodnji mliječne kiseline |
| Orlić, Sandi |
Funkcionalna analiza i molekularna karakterizacija vinskih kvasaca |
| Piližota, Vlasta |
Razvoj procesa proizvodnje visokokvalitetne hrane |
| Pozderović, Andrija |
Unapređenje procesa proizvodnje hrane |
| Rade, Desanka |
Stabilnost ulja i bioaktivnih spojeva u ulju tijekom prerade i skladištenja |
| Šantek, Božidar |
Hibridni integrirani bioprocesi i održivost proizvodnje organskih otapala |
| Šebečić, Blaženka |
Funkcionalna hrana-dijetetski proizvodi na bazi žitarica |
| Šeruga, Bernarda |
Prijenos topline i toplinska svojstva pri procesiranju hrane |
| Špirić, Zdravko |
Bioindikacija onečišćenja zraka u terestričkim ekosustavima |
| Šubarić, Drago |
Razvoj novih modificiranih škrobova i primjena u prehrambenoj industriji |
| Šušković, Jagoda |
Probiotici, prebiotici i funkcionalne starter kulture |
| Tomas, Srećko |
Modeliranje i simuliranje procesa sušenja i ekstrakcije u proizvodnji hrane |
| Tripalo, Branko |
Primjena ultrazvuka u prehrambenoj tehnologiji i biotehnologiji |
|
 |
 |
 |
 |
|